LED+ 2024

Flere hundre ledere har de siste årene gjennomført Human sine lederutviklingsprogram, LED+. 
Vi har gleden av å invitere til oppstartssamling for en ny gruppe med ledere på Haaheim Gaard 26-27 august 2024.

Alle priser er ekskl. MVA
 • Format

  Kurs 4x2 dager + 8 individuelle samtaler
 • Oppstart

  26/27.08.24
 • Varighet

  10 måneder
 • Pris

  79.000,- ekskl. MVA
Write your awesome label here.

Inspirerende læringsfellesskap

I tillegg til et fullverdig lederutviklingsprogram får du gjennom LED+ en unik mulighet til å bli inspirert og utfordret av andre deltakere fra ulike selskaper og bransjer. Lederprogrammet består av fire to-dagers samlinger med overnatting og åtte individuelle samtaler pr. deltaker.

De individuelle samtalene gjennomføres i våre presentable kontorer i Bergen, Haugesund eller Stavanger. 

En god fortsettelse

Etter at du har gjennomført vårt LED+ program er du velkommen til å fortsette lederreisen sammen med oss via vårt LED Alumni-nettverk.

Programansvarlige er partnerne Ørjan Hummelsund og Geir Haraldseid.
OVERSIKT

Tema for fellessamlingene

Ledelse og lederrollen

Endringsledelse og strategi

Ledelse av team og ledergrupper

Konflikthåndtering og den vanskelige samtalen

Motivasjon og selvledelse

Ledelse og rekrutteringsstrategi

Lederskap og kommunikasjon (ny)

Å kjenne seg selv, lederskap og selvinnsikt (ny)

INDIVIDUELLE SAMTALER

Gjennom de individuelle samtalene står du og din unike ledersituasjon i fokus. Gjennom å bruke en av markedets mest omfattende testbatterier for utvikling, sørger vi for at du får gode forutsetninger for å få økt bevissthet og innsikt i egne styrker og utviklingsområder:

 • 16pf: Test som kartlegger personlighet
 • MVPI: Test av verdimessige drivere
 • HDS: Test av stressadferd
 • Belbin: 360°gruppedynamisk test

Dette sier tidligere deltakere

"LED skiller seg fra mange utviklingsprogram, med stor grad av «skreddersøm». Individuelle samtaler, utviklingsmål og ledertrening gjør at programmet var relevant i for meg. Like verdifullt som påfyll av kunnskap, ble bevissthet og utvikling av egen påvirkning på andre mennesker. For meg førte det til konkret endret adferd og bedre lederegenskaper. Anbefales om du har et reelt ønske om utvikling av eget lederskap".

Even Hopeland
Direktør for forretningsutvikling, Viking Aqua AS

"Gjennom LED har den enkelte leder blitt mer bevisst sin rolle i forhold til det å lede, utvikle og motivere ansatte. Det har også gitt oss et utmerket verktøy for læring og forbedring fremover. LED var både nyttig for den enkelte leders egenutvikling og for ledergruppen som helhet. Lederutviklingsprogrammet vi har vært gjennom gjør oss bedre i stand til å ta ut potensialet hos enkelt ansatte, avdelinger og hele organisasjonen, noe som helt klart bidrar til utvikling og verdiskapning fremover".

Bente H.Syre
Adm. Banksjef. Haugesund Sparebank.

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Nysgjerrig på LED+?
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Takk! Vi kontakter deg så snart som mulig

Vi ser frem mot oppstart om..

Instruktør: Ørjan Hummelsund

Partner Human AS
kort om ørjan
Ørjan er Managing Partner (konst.) i Human og en av gründerne av selskapet. Han har over 20 års erfaring som konsulent og har over flere perioder og år hatt rollen som daglig leder i Human. Ørjan har bred kompetanse og erfaring innen hele Human sitt tjenesteområde, men jobber i størst grad med leder- og organisasjonsutvikling.

Instruktør: Geir Haraldseid

Partner Human AS
KORT OM GEIR
Geir er Partner i Human og en av gründerne av selskapet. Han har vært konsulent i over 20 år og har bred erfaring innenfor hele spekteret av tjenester som Human leverer. Han arbeider primært med leder- og organisasjonsutviklingsprosesser, strategiprosesser og ulike rådgivningsoppdrag.

Instruktør: Anne-Lisbet Hatlem Lindal

Seniorkonsulent Human AS
kort om ANNE-LISBET
Anne-Lisbet Hatlem Lindal er Senior Consultant – Leadership Development & Executive Coaching. Hun har over 20 års sammenhengende ledererfaring fra internasjonale topp-lederstillinger som global markeds- og kommunikasjons-direktør for store virksomheter innenfor både olje & gass, maritim sektor og bistand. Hun brenner for å være med å utruste ledere til å oppdage og utvikle sitt potensiale, slik at de kan stå stødig i lederrollen på en autentisk måte.